آشنایی انواع راهبند برقی

انواع راهبند برقی

انواع راهبند برقی ( Electric Barrier ) تجهیزاتی است که همگی در بسیاری از مسیرهای پرتردد، کارخانه ها، دانشگاه ها و … به منظور کنترل تردد نصب می شود.

راه بند برقی بر اساس ساختار به دو نوع اهرمی و ستونی تقسیم می شود. راه بند برقی اهرمی ارزان ترین نوع راه بند برقی به شمار می آید. کاربرد راه بند برقی اهرمی به عنوان استفاده گسترده راه بند برقی محسوب می شود.راه بند برقی اهرمی شامل یک استوانه حدودا یک متری می باشد. همچنین راه بند برقی اهرمی یک اهرم به طول مناسب تا هشت متر است.
انواع راه بند برقی اهرمی جهت اماکن پر تردد بسیار مناسب می باشد.

انواع راهبند برقی  یک فن آوری و ابزاری مهم است که در محل های بخصوصی مانند کارخانه, دانشگاه, فروشگاه های زنجیره ای و…. مورد استفاده قرار می گیرند. راه بند برقی یکی از ابزارهایی است که در کنترل عبور و مرور و ایجاد نظم نیز کمک به سزایی می کند. به طور مثال در برخی از  دانشگاه ها از راهبند میله ای برقی استفاده می کنند.

مزیت استفاده از این راهبند می توان به کنترل وسایل نقلیه و جلوگیری از ورود ماشین های غیر مجاز نیز اشاره کرد. در ادامه راجب انواع راهبند برقی بحث خواهیم کرد. راه بند برقی پارامترها و نکتی دارد که با به کار بردن و در نظر گرفتن آن ها میتوانید راهبند برقی مورد نظر خود را سفارش دهید . از پارامترهای راه بند برقی میتوان به موارد ذیل اشاره کرد :

  • سرعت راهبند برقی
  • پر تردد بودن یا کم تردد بودن مسیر

راهبند برقی اتوماتیک :

یکی از مناسب ترین راه بندهای برقی برای دانشگاه, فروشگاه های زنجیره ای , کارخانه, پارکینگ های بزرگ و …. استفاده و نصب کردن راه بندهای برقی اتوماتیک می باشد. به این دلیل که بر روی این راهبندها سیستمی تعبیه شده است که می تواند ساعات ورود و خروج, مدت زمان ماندن وسایل نقلیه , نوع وسایل نقلیه را تشخیص و کنترل کند در اینصورت در جاهای مهمی که امنیت حرف اول را میزند, وسایل نقلیه دیگر به راحتی وارد نخواهند شد. از مزایای راهبند برقی اتوماتیک میتوان این موارد را در نظر گرفت :

  • مدیریت ورود و خروج وسایل نقلیه
  • افزایش سرعت عبور وسایل نقلیه
  • کنترل ساعت حضور و مدت زمان ماندن وسایل نقلیه
  • جلوگیری از عبور وسایل نقلیه غیر مجاز

انواع راهبند برقی اتوماتیک از 2 بخش تشکیل شده است : راهبند میله ای از یک ستون و یک میله ای آهنی تشکیل شده است که بخش اول(ستون) در جای خود به صورت عمودی ثابت می ماند و بخش دوم(میله آهنی) به صورت افقی قرار دارد و توسط موتور داخل بخش اول یا همان ستون آن حرکت می کند.

انواع راهبند برقی

  1. راهبند برقی میله ای 
  2. راهبند برقی ستونی 
  3. راهبند برقی آکاردئونی 

1.راهبند برقی میله ای :

این راهبند یکی از بهترین و کاربردی ترین راهبندهایی است که در تمام مکان های پر ترددقابل استفاده می باشد. راهبند میله ای برقی از دو بخش مهم تشکیل شده است : همانطور که در بخش اول مطلب گفته شد این راهبند از دو قسمت ستون و میله ای آهنی تشکیل شده است. حرکت میله آهنی راهبند میله ای برقی را میتوان به وسیله ی یک ریموت از راه دور یا سنسورهای شناسایی پلاک و …. نیز کنترل کرد.

2.راهبند برقی ستونی  :

این راهبند برقی ستونی یکی از و پرکاربردترین نوع راه بند های برقی است. عملکرد این راهبند به اینصورت است که یک ستون کنترل کننده عبور  وسایل نقلیه می باشد که ستون کنترل کننده وظیفه آن اجازه ورود و خروج وسایل نقلیه به داخل زمین را خواهد داد در نهایت به ماشین های غیر مجاز و ناشناس اجازه ورود به آن محل صادر نمی شود. دلیل محببیت و پرطرفدار بودن راهبند ستونی برقی این است که این راهبند را در هر اندازه و ابعاد و ارتفاع دلخواه خود می توانید سفارش داده و نصب کنید.

نصب راهبند برقی ستونی  :

برای نصب این راهبند اول باید محلی مناسب را انتخاب کنید سپس آن محل را گود برداری و آماده نصب راهبند کرده بعد از این مرحله موتورهای راهبند را در محل گودبرداری شده قرار داده و بعد از نصب موتورها محل آن را با بتن پر کرده و فقط نقاط اتصال موتور با راهبند ستونی برقی خالی می ماند  و بقیه فضای مانده توسط بتن و پایه راهبند ستونی برقی پوشیده می شود.

3.راهبند برقی آکاردئونی  :

نام دیگر این راهبند آکاردئونی نیز راهبند چرخ دار است. این راهبند به شکل آکاردئونی می باشد که حرکت این راهبند آکاردئونی توسط یک موتور که در ابتدای راهبند قرار دارد کنترل می شود. راهبند آکاردئونی برقی از دو قسمت طراحی و ساخته شده است. یک بخش متحرک توسط چرخ و یک بخش ثابت ستونی شکل تشکیل شده است. این راهبند توسط قسمتی متحرک و موتور شروع به حرکت می کند.

مزیت  های راهبند آکاردئونی برقی :

  • مصرف برق آن کم است.
  • مقاومت بالا در برابر رطوبت و آب
  • امکان تغییر و انتقال راهبند به محلی دیگر
  • میتوانید به صورت دستی در زمان قطع برق راهبند را کنترل کنید.
  • امکان سفارش و درخوایت راهبند تا طول 30 متر و ارتفا 160 سانتی متر

نکاتی در زمان نصب انواع راهبند برقی

در هنگام نصب راهبند باید به محل پیاده سازی و قرارگیری آن توجه کرد.محل نصب راهبند باید به نگهبانی نزدیک باشد. باید نصب راهبند به گونه ای باشد که از دیوار نگهبانی و اطراف آن 30 سانتی متر فاصله داشته تا در هنگام باز و بسته شدن راهبند مانع و خللی ایجاد نشود. برای نصب راهبند برقی باید محلی مناسب انتخاب کرد اول قسمت های ثابت عمودی را نصب سپس قسمت متحرک آن را نصب میکنیم.

قیمت انواع راهبند برقی

انواع راهبند برقی با توجه به کاربرد و نوع آن قیمت های مختلفی دارند. برای دریافت قیمت های دقیق تر و اطلاعات کامل درباره انواع راهبند  برقی ما در این بخش به شما توصیه می کنیم با مشاوران مجرب ایران راهبند تماس بگیرید و در خواست مشاوره کنید. مشاورین و همکاران ما با توجه به نیازهای شما بهترین و مناسب ترین راهبند را به شما ارائه خواهند داد.پس بهتر است برای ابعاد و اندازه و مدل راه بند برقی با مشاورین ما در ارتباط باشید. ایران راهبند  همیشه و در هر لحظه به فکر کارایی هرچه بیشتر و ساخت راهبندهایی باب میل و خواسته شماست .

این شرکت برای جلب رضایت هر چه تمام تر شما عزیزان قیمت های مناسب و به صرفه تری به شما ارائه می دهند.انواع راهبند برقی ممکن است به هردلیلی خراب یا قطع ای از آن از کار بیوفتد. شرکت ایران راهبند میتواند در فروش قطعات راه بند برقی به شما همراهان همیشگی کمک کند به این صورت که هر قطعه جانبی که از این راهبند خراب شد میتوانید از سایت ایران راهبند کمک بگیرید تا به سرعت قطعات جانبی را تهیه کنید و در اسرع وقت به دستتان برسد.

فروش انواع راهبند برقی 

برای خرید انواع راهبند برقی نیاز است با مراجعه به سایت ایران راهبند و درخواست مشاوره با کارشناسان فروش این شرکت اقدام به خرید انواع راهبند برقی متناسب با محل خود کنید

 برای اطلاع بهتر از قیمت ها می توانید با شماره تماس

02155441824

 09122441266

09121383250

تماس حاصل فرمایید.

 

مقاله انواع راهبند برقی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *