راهبند تمام برقی

راهبند تمام برقی چیست؟

راهبند تمام برقی 

راهبندهای تمام برقی , راهبندهای تمام اتوماتیک یا ( Electric Full Barrier ) یک فناوری و تکنولوژی جدیدی است که امروزه در بسیاری از مناطق و محدوده هایی که در آن جا امنیت و ایمنی مهم است و نباید هر وسیله نقلیه ای در آن محل عبور و مرور کند نیز مورد استفاده قرار می گیرد. در جاهایی از راهبند تمام برقی استفاده می کنند که هم به دنبال سرعت عمل در انجام کارها و هم ایمنی هستند 

ایران راهبند حرفه ای ترین مرکز ارائه دهنده راهبند تمام برقی اتوماتیک:
راهبند تمام برقی ها تجهیزاتی هستند که به منظور کنترل نمودن دسترسی وسایل نقلیه به محوطه داخلی اماکن طراحی و ساخته شده و راهبند تمام برقی در مکان های پرتردد که عمدتا مسیرهای ورودی کارخانجات ،مجتمع های بزرگ ،عوارضی ها و پارکینگ های عمومی است مورد استفاده قرار می گیرند.

بسیار مورد استقبال قرار می گیرند و محبوبیت خاصی در میان دیگر راهبندهای برقی دارند و میتوان گفت ابزاری فوق العاده در میان دیگر راهبندها هستند. از راهبندهای تمام برقی در مکان هایی که کم تردد یا پر تردد هستند استفاده می شود البته باید فضای مناسبی برای نصب و محل قرارگیری راهبند در نظر داشته باشیم.

آیا می دانید چرا استفاده از راهبند تمام برقی و تمام اتوماتیک مهم و امری ضروری است؟ در پاسخ به این سوال میتوان گفت که در جاهای خاصی مانند کارخانه , دانشگاه, و …. به دلیل اینکه هر شخصی به راحتی با وسایل نقلیه خود وارد آن محل نشود مورد استفاده قرار می گیرد. بر روی راهبندهای تمام برقی نیز سیستم هایی تعبیه شده است که میتواند اطلاعاتی از ورود و خروج وسیله نقلیه, نوع وسیله نقلیه و مدت زمان ماندن در آن محل را مشخص کند.

امروزه راهبندهای تمام برقی نیز اتوماتیک و خودکار شده اند به اینصورت که دیگر مانند راهبندهای دستی نیازی به استفاده از نیروی دست انسان ندارد بلکه این راهبند را با استفاده از فناوری و تکنولوژی های روز جهان نیز طراحی کرده اند که به صورت خودکار پلاک های وسایل نقلیه را شناسایی و اجازه ورود به آن محل را می دهد.

راهبندهای تمام برقی را به گونه ای ساخته اند که بعد از هزاران بار جا به جایی و در فصول سرد و گرمای سال خراب نشوند.

بر روی این راهبند دوربین نصب می شود که برای مسائل امنیتی بسیار مفید است.همانطور که در اول مطلب گفته شد از راهبندهای تمام برقی در مکان های پر تردد که معمولا مسیرهای ورودی کارخانه ها, مجتمع های بزرگ , عوارضی ها و … مورد استفاده قرار می گیرند.

راهبند تمام برقی اتوماتیک از دو نوع سیستم محرکه الکترومکانیک برای ترددهای پایین و سیستم الکتروهیدرولیک برای مکان هایی که ترددهای بالا دارند بسیار مناسب خواهند بود. در نهایت از ویژگی های راهبندهای تمام برقی و اتوماتیک میتوان به موارد زیر اشاره کرد :

  • افزایش سرعت عبور وسایل نقلیه
  • مدیریت صحیح ورود و خروج وسایل نقلیه
  • جلوگیری از عبور و مرور وسایل نقلیه غیرمجاز
  • در مدت زمان 5 ثانیه راهبندتمام برقی باز شده و شما میتوانید با خیالی راحت و آسوده وارد محل کار خود شوید.

انواع راهبند تمام برقی

راهبند میله ای تمام برقی :

این راهبند یکی از بهترین راهبندهایی است که در هر مکان پر تردد می توان استفاده کرد. راهبند میله ای تمام برقی از دو قسمت طراحی و ساخته شده است : بخش اول بخشی است که به زمین متصل شده و ثابت می ماند و بخش دوم متحرک بوده و توسط موتور داخل ستون میتواند در هرلحظه و به سرعت حرکت کند.

راهبند ستونی تمام برقی :

راهبند ستونی یکی از پرطرفدارترین راهبندهایی است که برای اجازه ورود و خروج ماشین ها به زمین متصل است. این راهبند به شکل یک ستون کنترل کننده  عبور وسایل نقلیه می باشد که باز هم به داخل زمین خواهد رفت و مسیر را برای حرکت وسیله نقلیه امکان پذیر خواهد کرد.

از مزایای این راهبند می توان به این موارد اشاره کرد : امکان نصب دوربین های کنترل پلاک و عبور و مرور , امکان نصب برق اضطراری , ضد زنگ بودن و مقاومت بالا در برابر باران و تغییر دما, عملکرد بسیار دقیق با سرعت بالا و…

راهبند آکاردئونی تمام برقی :

این نوع راهبند از کاربردی ترین و محبوب ترین راهبندها در میان راهبندهای تمام برقی می باشد. این راهبند در صورت نزدیک شدن به موانع به صورت اتوماتیک و خودکار حرکت را متوقف می کند و در محل خود به شکلی ثابت می ماند. از مزیت های این راهبند میتوان به :

  • مصرف برق بسیار کم
  • مقاوم در برابر رطوبت و آب
  • امکان کنترل دستی در زمان قطع شدن برق
  • امکان تغییر مکان و انتقال راهبند به مکانی دیگر

نکاتی کاربردی در هنگام نصب راهبندهای تمام برقی

زمانی که برای محلی در کارخانه , پارکینگ های بزرگ , دانشگاه , فروشگاه و… تصمیم می گیرید که راهبندی تمام برقی درخواست و نصب کنید اول از همه باید به این نکته توجه کنید که محل قرارگیری راهبند را مشخص و گودبرداری کنید .

محلی را باید در نظر گرفت که با اتاق نگهبانی فاصله چندانی نداشته و در زمان حرکت بازوی راهبند تمام برقی نیز میله آهنی آن با جایی برخوردنکند تا باعث خرابی و خدشه دار شدن میله آن نگردد. توجه داشته باشید در زمان نصب اول باید قسمت های عمودی آن را ثابت و نصب کنید سپس به سراغ قسمت های متحرک راهبند تمام برقی بروید.

قیمت  راهبند تمام برقی

هر جنس و اشیایی در بازار خود با توجه به ابعاد و شکل و کارایی آن قیمت های مختلفی دارد. برای دریافت قیمت ها و اطلاعاتی کامل در مورد مدل راهبندهای تمام برقی و نکات مهم آن در اینجا به شما توصیه می کنیم که به سایت ایران راهبند یک سری بزنید تا به نتیجه دلخواه خود برسید .

اگر به دنبال درخواست راهبندهای تمام برقی از سایت ایران راهبند هستید با مشاورین ما در تماس باشید و نیازهای خود را در مورد این راهبند بازگو کنید تا مشاورین و متخصصین ما بتوانند بهترین راهبند را در اختیار شما قرار دهند.  ما در سایت ایران راهبند هستیم تا بتوانیم برای جلب هر چه بیشتر شما عزیزان راهبندهای تمام برقی با مناسب ترین قیمت به شما ارائه دهیم .

ایران راهبند همیشه به دنبال رضایتمندی شماست پس خبر خوب این است که در صورت خرابی یا از کار افتادن قطعات جانبی راهبند ها میتوانید با ما در تماس باشید , قطعات جانبی را تهیه کنید و در اسرع وقت برای شما ارسال می گردد.

راهبند تمام برقی اتوماتیک اهرمی به یک دکل تقربیا یک متری قائم روی زمین نصب می گردد و راهبند تمام برقی اهرمی از آن با اندازه های مختلف از دو تا هشت متر تردد خودرو ها را محدود می نماید.

این راهبند تمام برقی اتوماتیک در دو نوع سیستم محرکه الکترومکانیک برای ترددهای پایین وسیستم الکتروهیدرولیک برای ترددهای بالا میباشد. که الکترومکانیک میزان تردد در ساعت کمتری نسبت به نوع راهبند تمام برقی الکتروهیدرولیک را دارا می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *